Lakossági klímák telepítése

Telepítés és felmérés

Lakossági split klímák telepítésével kapcsolatban kérjen igényfelmérést és árajánlatot megadott elérhetőségeink valamelyikén.

Partnereink

A Gree klímák nyújtotta kényelem és elégedettség mellett a Gree márka térhódításához hozzátartozik az állandó fejlesztés, megújulás, profizmus és kifogástalan elegancia.

2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A Gree az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést. 2015-ös évben a Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által minden évben kiadott tanúsítvány is igazol 2015 óta.

A Panasonic a hagyományos, szigorú japán minőségellenőrzés hagyományaira építve fejleszti és gyártja kiemelkedő minőségű hűtési és fűtési termékeit immár 60 éve, melyeket a világ minden táján immár 130 országban forgalmaz. A kiemelkedő Panasonic minőségnek köszönhetően a termékek hosszú évekig tartó, minőségi működést biztosítanak, a folyamatos szervizelés igénye nélkül. A Panasonic légkondicionálók nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg. Tisztítják a környezetünket. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják.