Tisztítás és karbantartás

Lakossági klímák tisztítása

Lakossági split klíma tisztítása és fertőtlenítése készülékenként: 18.000 Ft.

Az ár tartalmazza a kiszállási díjat Budapesten és Pest megye északi részén (Vác, Dunakeszi, Gödöllő, Szentendre és a környező települések). Egyéb esetben a kiszállás díja: 90Ft / km.

Három vagy több készülék tisztítása esetén kedvezményes árat biztosítunk.

A tisztítás folyamata

Első és legfontosabb tény a klímaberendezések tisztításával kapcsolatban, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható és sokak által alkalmazott különböző klíma tisztító vegyszerek, sprék, habok nagyrésze semmilyen engedélyeztetésen, bevizsgáláson nem esik át, ezáltal azok hatásfoka nem ismert. Jó esetben használatuk pusztán kidobott pénz.

Ezzel szemben az általunk használt tisztítóanyag ÁNTSZ engedéllyel rendelkező, több év fejlesztésén és tesztelésén nyugvó szabadalom, mely bizonyított már úgy az élelmiszer, mint a gyógyszeripar kiemelkedő elvárasaival szemben.

Tisztítás előtt

A tisztítási folyamat három lépcsőben történik:

A beltéri egység burkolatának eltávolítása után, elsőként egy vegyszeres mosással eltávolítjuk a szilárd, szervetlen szennyeződéseket, gyakorlatilag fémtiszta felületet kapva, mely jelentősen növeli az elpárologtató működésének hatásfokát és nem utolsó sorban megszünteti az abból távozó por és kellemetlen szagok okozta irritációt.

Második lépcsőben fertőtlenítjük a készüléket, ezzel elkerülve a különböző bakteriális, gombás, vagy akár vírusos fertőzések kockázatát.

Tisztítás után

Harmadik lépcsőben a kültéri egység karbantartása következik, melynek során eltávolításra kerül a kondenzátor hűtőbordáiban és ventilátor lapáton felgyülemlett kosz, por és mindenféle annak hatásfokát nagyban csökkentő szennyeződés, ezzel a továbbiakban jelentős áram felhasználástól megkímélve pénztárcánka.